Plasma for pengene – er det det rigtige for dig?

Hvis du er interesseret i at donere plasma til penge, er der flere grunde til, at du skal. Den første er, at du kan tjene op til $ 100 ved at gøre det. For det andet kan du hjælpe med at redde liv ved at donere dit blod. De fleste plasmadonationscentre har gratis trådløs internetadgang og underholdning for at holde dig underholdt. For det tredje er donation af plasma til penge en nem måde at tjene penge på at gøre noget, du allerede gør. Endelig kan donation af plasma for penge være en fantastisk måde at give tilbage til samfundet uden at skulle bekymre sig om de økonomiske konsekvenser.

Når det kommer til at donere plasma, er der visse sundhedsmæssige forholdsregler, du bør tage. Nogle plasmadonationscentre har strenge krav til sundhedsscreening. De vil bede om din komplette sygehistorie og kontrollere dit blod for syfilis. Derudover vil de fleste plasmabanker også teste for HIV og hepatitis A, B og C. Selvom disse forholdsregler er vigtige, skal du stadig være opmærksom på, hvad du ikke bør gøre for at øge dine chancer for at modtage det blod, der er nødvendigt til donation.

Kompensationen for at donere plasma for penge er forskellig for forskellige donorer. Udbetalingen afhænger af mange faktorer, herunder din vægt. Forskellige centre betaler forskellige beløb. Desuden bør du kende din vægt, fordi de føderale retningslinjer begrænser mængden af plasma, som du kan donere baseret på din vægt. Du kan ringe til forskellige centre og bestemme, hvilken der giver dig den bedste udbetaling. Lønnen bestemmes også af den type blod, du donerer. Hvis du ikke har det godt med at donere plasma, er det bedst ikke at donere.

Plasmadonationscentre kan tilbyde belønninger såsom græsplænemøbler, grilludstyr eller kontanter. Sådanne belønninger er normalt månedlige eller kvartalsvise afhængigt af plasmacentrets behov. Nogle plasmadonationscentre betaler donorer over 150 pund med $ 300 pr. Måned. Folk under 150 pund skal dog muligvis være mere strategiske omkring deres frekvensbonusser. Så længe du følger deres donationskriterier, skal du tjene mange penge ved at donere plasma. Du kan også optjene gratis præmier, hvis du henviser en ven.

Du spekulerer måske også på, om donation af plasma til penge er det rigtige for dig. Det er dog ikke for alle. Uanset om det er dine personlige mål, om du kan donere to timer om ugen eller to, eller om du har tid nok til at gennemføre flere samlinger, er plasmadonation en fleksibel, lavrisiko måde at tjene nogle ekstra penge på. Det har også den ekstra fordel at redde et liv. Der er nogle mulige bivirkninger, men ingen er for alvorlige.

Undersøgelsens forfattere kiggede på lavindkomstskattefilere, der indsendte online. Deres analyse viste, at 3,3% af disse husstande havde doneret plasma inden for de sidste seks måneder. Plasmadonorer var signifikant mere tilbøjelige til at donere plasma end lønningsdagslån, auto-titellån, leje-til-egne lån og gig-arbejde. Kun 7,4% af stikprøven var ansat på fuld tid. De kiggede også på enkeltpersoner i løbet af et år. Hvis du er interesseret i at donere plasma for penge, bedes du kontakte et lokalt bloddonationscenter.