De bedste tjenester til beskyttelse mod identitetstyveri

Der er mange gode muligheder for beskyttelse mod identitetstyveri, men ikke alle er ens. Vi ser på de bedste muligheder i denne artikel. Der er mange muligheder for disse tjenester, herunder overvågning af finansielle konti og kreditovervågning. ID Watchdog tilbyder advarsler om økonomisk svindel og lånesvindel ud over at beskytte mod identitetstyveri. Et nyligt Equifax-databrud har også kompromitteret 145.5 millioner registreringer af kunder.

Experian IdentityWorks tilbyder en gratis prøveperiode. Tjenesten er gratis, selvom du skal registrere dig med et kreditkort. Du vil blive underrettet, når en registreret sexforbryder flytter ind i dit område og underrettet af kreditovervågning. Der er to muligheder, og præmieplanen tilbyder flere funktioner. Dette øger planens værdi. IDWatchdog, et andet identitetstyveribeskyttelsesfirma, er også tilgængelig online. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og opkøbt af Equifax. Equifax opgraderede for nylig kreditovervågningstjenesten, så det er værd at tilmelde sig præmieplanen.

Sporing af skatteregistreringer for medarbejdere er den bedste måde at beskytte dig mod identitetstyveri. Disse oplysninger kan bruges af svindlere til at opnå skatterefusion eller skjule andre forbrydelser. Online svindlere mangler et moralsk kompas. Det er muligt at begå identitetstyveri hos børn, da de er mere tilbøjelige end voksne til at dele personlige oplysninger såsom personnumre. Den bedste familieidentitetstyveribeskyttelsestjeneste advarer dig om identitetssvindel for hvert medlem af din husstand.

Identitetsforsikring er en type identitetstyveribeskyttelsestjeneste, der dækker omkostningerne ved eventuelle stjålne midler. Nogle identitetstyveribeskyttelsestjenester tilbyder kreditovervågning på et eller tre bureauer. Det er dog vigtigt at huske, at svig muligvis kun opdages på et af kreditbureauerne. Online sikkerhedsfunktioner er en nøglekomponent i de bedste tjenester til beskyttelse mod identitetstyveri. Disse kan hjælpe med at beskytte dine oplysninger.

Selvom ID Watchdog og ReliaShield muligvis ikke tilbyder det samme beskyttelsesniveau, er de en solid mulighed, hvis du leder efter en omkostningseffektiv måde at beskytte din identitet mod identitetstyveri. De er tilgængelige 24 timer i døgnet og har ry for at yde fremragende service. ReliaShield tilbyder gratis dækning til børn ud over at tilbyde fremragende beskyttelse. ReliaShield, en familieplan, der er overkommelig, er en god mulighed.

Identity Guard er en anden god mulighed. Siden 1996 har Identity Guard hjulpet 47.000.000 forbrugere med at beskytte deres identitet. I de sidste 20 år har de løst over tusind tilfælde af identitetstyveri. Et program drevet af AI giver dem mulighed for at opdage svig hurtigere, hvilket kan reducere virkningen af identitetstyveri. Identity Guard, et datterselskab af Aura, har 47 millioner kunder over hele verden. Et 24/7 kundeservicecenter er tilgængeligt, og TransUnion-kredit score leveres månedligt.